A tél egyik legédesebb (szállás)ajánlata

Foglalj szállást nálunk február végéig, és megajándékozunk egy szelet 2016-os Országtortával (Őrség Zöld Aranya, G&D Kézműves Cukrászat, Salgótarján)!

Ajánlatunk a 2017. február 28-ig e-mailen vagy telefonon keresztül beérkezett, foglalóval megerősített, minimum 3 éjszakára szóló szállásfoglalásokra vonatkozik, és más kedvezménnyel nem összevonható. Akciónk keretében a szállás díját az ajándék értékével (650 Ft/tortaszelet/fő) csökkentve számítjuk, az ajándék a salgótarjáni G&D Kézműves Cukrászdában szerezhető be.

 

5.000 Ft ajándékba?

IGEN! Foglalj szállást még idénre a Macskakő Vendégházba és megajándékozunk egy 5.000 Ft értékű kedvezménykuponnal.

Akciónk keretében minden vendégünk, aki 2016. december 31-ig terjedő időszakra szállást foglal a Macskakő Vendégházban, egy 5.000 Ft kedvezményre jogosító kupont kap. A kupon 2017. december 31-ig használható fel vendégházunkban, a következő, minimum 3 éjszakára, e-mailben vagy telefonon történő közvetlen szállásfoglalás esetén.

 

Akció Forensis kártyásoknak!

Most minden Forensis Autóklub kártya tulajdonos, aki június 30-ig szállást foglal a Macskakő Vendégházban, egy 5.000 Ft kedvezményre jogosító kupont kap. A kupon 2016. december 31-ig a következő, minimum 3 éjszakára történő szállásfoglalás esetén használható fel.

 

5+1 = 6!

Töltsön el nálunk 6 éjszakát és fizessen csupán 5-öt!

Őszi akciónk keretében egybefüggő 6 éjszakás foglalás esetén egy éjszakát (a legolcsóbbat) ajándékba adjuk. Ajánlatunk 2015. szeptember 1-től visszavonásig érvényes.

Frissítés: akciónk 2019. június 7-én megszűnt.

 

Ajándék szállás 2 éj 2 főre?

Oszd meg, lájkold és nyerj! Őszi nyereményjátékunk keretében egy 2 főre, 2 éjszakára szóló szálláskupont sorsolunk ki a Macskakő Vendégház facebook oldalának követői között.

Részletek: facebook.com/macskakovendeghaz.